Опції зарахування
Експлуатація технологічного обладнання консервної промисловості
Метою викладання навчальної дисципліни є оволодіння сумою систем знань, необхідних для організації та виконання якісної експлуатації та обслуговування обладнання підприємств консервної промисловості.
Предметом вивчення дисципліни є вивчення основних правил експлуатації та обслуговування обладнання консервного виробництва відповідно до норм діючих стандартів, технічної документації та галузевих інструкцій.
Основними завданнями вивчення дисципліни є практичне освоєння студентами устрою, принципу роботи, експлуатації та обслуговування технологічного обладнання консервного виробництва, забезпечення безвідмовності в роботи, шляхи підвищення продуктивності та дотримання правил техніки безпеки при обслуговуванні обладнання.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.