Опції зарахування
Технологія консервування плодів і овочів
Метою викладання навчальної дисципліни “Загальні технології харчової промисловості” є: дати студентам знання фізико-хімічних основ технологічних процесів виробництва основних продуктів харчування, принципових та апаратурно-технологічних схем, технологічних режимів і способів проведення окремих технологічних процесів та встановленння оптимальних умов їх проведення, а також набуття студентами практичного уміння аналізувати і вирішувати актуальні проблеми окремих галузей в умовах сучасного розвитку харчової промисловості в Україні і в світі, що забезпечують одержання харчових продуктів високої якості.
Завданнями навчальної дисципліни “Загальні технології харчової промисловості” є отримання студентами знань щодо основних процесів, що використовуються при вивченні загальних технологій харчової галузі, принципів, законів, знання напрямів підвищення ефективності виробництв основних продуктів харчування, напрямів енергозбереження та зменшення витрат природних ресурсів.