Опції зарахування

Хімія і технологія сировини у консервній галузі

Хімія і технологія сировини у консервній галузі

Метою навчальної дисципліни «Хімія і технологія сировини у консервній галузі» є розширення та поглиблення знання студентів щодо оцінювання якості харчових продуктів, використовуваних як сировина для виробництва фрктово-овочевих консервів, їхнього хімічного складу та харчової цінності; про основні технологічні властивості сировини; ознайомити студентів із вимогами до безпечності матеріалів, використовуваних для пакування харчових продуктів.

Завдання навчальної дисципліни – підготувати студентів до глибокого вивчення основної фахової дисципліни "Технологія консервування плодів і овочів", сформувати у них науковий підхід до питань впливу хімічного складу, технологічних властивостей та якості сировини на якість готових виробів.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.