Опції зарахування
Моделювання та створення інноваційних продуктів в харчовій промисловості
Мета дисципліни – ознайомлення студентів із новітніми технологіями зберігання, консервування та переробки плодів із різних видів сировини; з'ясування проблем, що стоять перед інноваціями в індустрії харчування і оволодіння методами розроблення нових та вдосконалення існуючих технологічних процесів з використанням високих технологій.
Завдання дисципліни – уміння студентів використати набуті знання для розроблення нових і вдосконалення існуючих технологій зберігання, консервування та переробки плодів, оволодіння методами контролю якості та безпеки сировини і продуктів; розуміння завдань, що стоять перед інноваційними технологіями у харчовій промисловості.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.