Опції зарахування
Перспективні технологічні процеси виробництва нових продуктів та дієтичних добавок
Мета – ознайомлення студентів із сучасними перспективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних та для спецконтингентів, із різних видів сировини; з'ясування проблем, що стоять перед індустрією здорового харчування і оволодіння методами розроблення нових та вдосконалення існуючих технологічних процесів з використанням перспективних технологій.
Основні завдання вивчення навчальної дисципліни «Перспективні технологічні процеси виробництва нових продуктів та дієтичних добавок» – навчити студентів використати набуті знання для розроблення нових і вдосконалення існуючих технологій виробництва оздоровчих харчових продуктів на зерновій, молочній, оліє-жировій основі та безалкогольних напоїв підвищеної біологічної цінності, оволодіти методами контролю якості та безпеки сировини і продуктів із неї; орієнтуватись у питаннях, що стоять перед сучасними технологіями у харчовій промисловості.