Опції зарахування
Технології харчових продуктів для спецконтингентів
Мета дисципліни "Технології харчових продуктів для спецконтингентів" полягає у наданні студентам необхідної базової суми знань в галузі новітніх технологій виробництва оздоровчих харчових продуктів із різних видів сировини для спецконтингентів; характеристика перспектив та проблем, що стоять перед вітчизняною індустрією здорового харчування; ознайомлення з сучасними методами розроблення нових та вдосконалення існуючих технологічних процесів; підготовка до самостійної ефективної професійної діяльності на підприємствах харчової промисловості, спрямованої на забезпечення виготовлення харчових продуктів для спецконтингентів – військових, спортсменів, туристів, космонавтів тощо.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.