Опції зарахування

Технологія оздоровчих напоїв та фітоконцентратів_ВВ

Технологія оздоровчих напоїв та фітоконцентратів_ВВ

Мета дисципліни «Технологія оздоровчих напоїв та фітоконцентратів» полягає у підготовці фахівців, здатних до комплексного розв’язання складних завдань у науково-дослідній, педагогічній, організаційно-технологічній, проектно-технологічній, організаційно-управлінській системах функціонування підприємств харчової промисловості, в тому числі тих, що спеціалізуються на виробництві харчових продуктів оздоровчого призначення та дієтичних добавок на основі різних харчових середовищ; ознайомленні студентів із сучасною методологією розроблення напоїв оздоровчого та функціонального призначення; новітніми технологіями виробництва оздоровчих, функціональних напоїв, а також фітоконцентратів із різних видів сировини; сучасними даними щодо біохімічного складу та фізіологічної дії різноманітних джерел функціональних інгредієнтів та харчових основ при створенні напоїв нового покоління; оволодіння методами розроблення нових та вдосконалення існуючих технологічних процесів; сучасними медико-біологічними уявленнями щодо ролі напоїв оздоровчої дії у формуванні здоров’я людини та профілактиці хвороб.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.