Опції зарахування
Методологія наукових досліджень
Мета дисципліни – освоєння студентами-бакалаврами теоретичних знань і практичних умінь з методології і основних методів наукових досліджень для практичної готовності підготувати експериментальну частину дипломного проекту, конструювання нових функціональних виробів на різних харчових основах із з'ясуванням ролі основних біокомпонентів у функціонуванні організму людини.
Завдання дисципліни:
- розуміння ролі і місця науки у формуванні та розвитку в Україні індустрії здорового харчування; оволодіння методами дослідницької роботи (теоретичними та експериментальними); розуміння потреб сучасної харчової промисловості у розробленні та виробництві продуктів функціонального призначення; використання набутих знань у проведенні біохімічних, фізичних, хімічних, мікробіологічних досліджень при розробленні нових харчових продуктів; уміння аналізувати отримані результати і зіставляти їх з аналогічними роботами інших науковців на основі аналізу літературних джерел; уміння сформувати актуальність роботи, мету, завдання та зробити аналітичний огляд за напрямом досліджень.