Опції зарахування
Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 1. Загальна мікробіологія
Мета дисципліни – засвоєння здобувачами вищої освіти знань про організацію та життєдіяльність мікроорганізмів, особливості будови та функціонування живих клітин та набуття вміння встановлювати причинно-наслідкові зв¢язки і робити висновки щодо цілеспрямованого використання мікроорганізмів і продуктів їхньої життєдіяльності у харчовій промисловості.
Завдання. Надати здобувачам комплекс необхідних знань про основні положення мікробіології харчових продуктів, організацію мікробних спільнот, філогенетичні зв’язки у спільноті і подальшого їх застосування для розробки і вдосконалення технологій харчових продуктів.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.