Опції зарахування

Основи валеології: оздоровчі аспекти харчування
Сімахіна Галина Олександрівна

Основи валеології: оздоровчі аспекти харчування

Метою навчальної дисципліни „Основи валеології: оздоровчі аспекти харчування” є формування у здобувачів знань та навичок щодо розроблення, вдосконалення та використання методів формування, збереження, відновлення, зміцнення здоров'я людини і розширення резервних можливостей організму, передусім, за рахунок зміни структури харчування і використання оздоровчих харчових продуктів.

Завдання – надати здобувачам комплекс необхідних знань щодо всіх чинників, які позитивно впливають на здоров'я людини, визначити сучасну стратегію валеології та розробити власну індивідуальну систему самооздоровлення, підвищення адаптаційних можливостей організму до несприятливих чинників довкілля та сприяння активному творчому довголіттю.

 

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.