НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

3 семестр 2 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології
  6. 3 семестр 2 курсу
Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 1. Контроль якості хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Бурченко Людмила Миколаївна

Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 1. Контроль якості хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Доступ
Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 2. Контроль якості зернових культур та продуктів їх переробки
Кожевнікова Маргарита ІгорівнаЛяшко Галина ВасилівнаХарченко Євген Іванович

Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 2. Контроль якості зернових культур та продуктів їх переробки

Доступ
Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 3. Контроль якості м'яса та м'ясних продуктів
Бондаренко Леся ВікторівнаМоскалюк Оксана ЄвгеніївнаСвятненко Роман Сергійович

Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 3. Контроль якості м'яса та м'ясних продуктів

Доступ
Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 4. Контроль якості молока та молочних продуктів
Бандура (Кузьмик) Ульяна ГеннадіївнаКочубей-Литвиненко Оксана ВалерОсьмак Тетяна Григорівна

Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 4. Контроль якості молока та молочних продуктів

Доступ
Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 5. Контроль якості рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Носенко Тамара Тихонівна

Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 5. Контроль якості рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Доступ
Комплексна дисципліна. Харчові технології 1. Технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Бурченко Людмила Миколаївна

Комплексна дисципліна. Харчові технології 1. Технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Доступ
Комплексна дисципліна. Харчові технології 2. Технології зберігання і переробки зерна
Кожевнікова Маргарита ІгорівнаЛяшко Галина ВасилівнаТракало Тетяна ОлександрівнаХарченко Євген Іванович

Комплексна дисципліна. Харчові технології 2. Технології зберігання і переробки зерна

Доступ
Комплексна дисципліна. Харчові технології 3. Технології зберігання, консервування та переробки м`яса
Гащук Олександра ІзидорівнаМоскалюк Оксана ЄвгеніївнаСвятненко Роман СергійовичШубіна Євгенія

Комплексна дисципліна. Харчові технології 3. Технології зберігання, консервування та переробки м`яса

Доступ
Комплексна дисципліна. Харчові технології 4. Технології зберігання, консервування та переробки молока
Бандура (Кузьмик) Ульяна ГеннадіївнаБасс Оксана Олександрівна

Комплексна дисципліна. Харчові технології 4. Технології зберігання, консервування та переробки молока

Доступ
Комплексна дисципліна. Харчові технології 5. Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Носенко Тамара Тихонівна

Комплексна дисципліна. Харчові технології 5. Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Доступ
Комплексана дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 5.Фізична та колоїдна хімія
Бондаренко Світлана ПетрівнаІщенко Віра МиколаївнаКвітковська Надія ПетрівнаПетренко Тетяна Володимирівна

Комплексана дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 5.Фізична та колоїдна хімія

Доступ
Процеси і апарати харчових виробництв
Мельник Людмила МиколаївнаМельник (Ткачук) Наталія АндріївнаСапіга Вікторія Ярославівна

Процеси і апарати харчових виробництв

Предметом вивчення навчальної дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» є основні технологічні процеси і апарати харчових технологій. Дисципліна базується на основних положеннях вищої математики, фізики, фізичної хімії, теплотехніки та ін. і є базою для вивчення технологій і обладнання окремих галузей харчового виробництва.

Метою навчальної дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» є завершити загально-інженерну підготовку студента, ознайомити його з основними технологічними процесами, забезпечити  опанування студентами методики розрахунку апаратів, принципами моделювання і оптимізації.

Завдання навчальної дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» навчити студентів застосуванню основних положень дисципліни: основ гідравліки; основ теорії загальних технологічних процесів, створених в результаті фундаментальних законів природи, основ розрахунку процесів і апаратів; шляхам інтенсифікації технологічних процесів та їх оптимального застосування з врахуванням екологічних обмежень.

Доступ
Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 1._ВВ
Осьмак Тетяна Григорівна

Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 1._ВВ

Доступ
Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 2._ВВ
Гащук Олександра ІзидорівнаМоскалюк Оксана Євгеніївна

Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 2._ВВ

Доступ
Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 3._ВВ

Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 3._ВВ

Доступ
Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 4._ВВ
Білик Олена АнатоліївнаБондаренко Юлія Вікторівна

Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 4._ВВ

Доступ
Сировина для харчових продуктів. Модуль 1._ВВ
Бандура (Кузьмик) Ульяна Геннадіївна

Сировина для харчових продуктів. Модуль 1._ВВ

Курс "Сировина для харчових продуктів. Модуль 1" надає теоретичні знання щодо формування у здобувачів цілісного уявлення про сировину для молочних продуктів, розуміння сутності якості сировини та впливу її якості на виробництво молочних продуктів.

Доступ
Сировина для харчових продуктів. Модуль 2._ВВ
Гащук Олександра Ізидорівна

Сировина для харчових продуктів. Модуль 2._ВВ

Доступ
Сировина для харчових продуктів. Модуль 3._ВВ

Сировина для харчових продуктів. Модуль 3._ВВ

  

Доступ
Сировина для харчових продуктів. Модуль 4._ВВ

Сировина для харчових продуктів. Модуль 4._ВВ

Доступ
Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів. Модуль 1.
Басс Оксана ОлександрівнаКочубей-Литвиненко Оксана Валер

Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів. Модуль 1.

Доступ
Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів. Модуль 2.
Гащук Олександра Ізидорівна

Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів. Модуль 2.

Доступ
Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів. Модуль 3.

Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів. Модуль 3.

Доступ
Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів. Модуль 4.
Білик Олена Анатоліївна

Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів. Модуль 4.

Доступ
Пропустити Календар
Календар

October 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • G1 / 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

              • КЯБХП.М1.КЯХКМВХ_ТІ_3с

              • КЯБХП.2.КЯЗКПП_ТІ_3с

              • КЯБХП.М3.КЯММП_ТІ_3с

              • КЯБХП.М4.КЯММП_ТІ_3с

              • КЯБХП.М5.ТЯРОЖКП_ТІ_3с

              • ХТ1.ТХМКВХ_ТІ_3с

              • ХТ2.ТЗПЗ_ТІ_3с

              • ХТ3.ТЗКПМ_ТІ_3с

              • ХТ4.ТЗКПМо_ТІ_3с

              • ХТ5.ТРОЖКП_ТІ_3с

              • КД.ХХТ.М5.ФКХ_ТІ_3с

              • ПАХВ_ТІ_3с

              • ВКСХВ.М1._ТІ_3с

              • ВКСХВ.М2._ТІ_3с

              • ВКСХВ.М3._ТІ_3с

              • ВКСХВ.М4._ТІ_3с

              • СХП.М1_ТІ_3с

              • СХП.М2_ТІ_3с

              • СХП.М3._ТІ_3с

              • СХП.М4._ТІ_3с

              • УТСТХП.М1_ТІ_3с

              • УТСТХП.М2._ТІ_3с

              • УТСТХП.М3._ТІ_3с

              • УТСТХП.М4._ТІ_3с

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • ВД_2курс

          • G13 / 181 Харчові технології (ТЕБХП)

          • G1 / 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології рослинних...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології хліба, кон...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчових ...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, "Технології органічних...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології продуктів...

          • G13/181 Харчові технології, Технології зберігання,...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчових к...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології цукрів, по...

          • G13/181 Харчові технології, «Технологічна експерти...

          • G13 Харчові технології, Промислові та крафтові тех...

          • G13/181, G7/174, G11/133 Lean-виробництво

          • G13/181, J3/242 Промислові та крафтові технології ...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

        • ТПБЗВП_НУХТ_3с

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок