НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

Навчально-науковий інститут харчових технологій

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
Розгорнути всі

161 Хімічні технології та інженерія

181 Харчові технології

181 Харчові технології (Експертиза)

161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології зберігання, консервування та переробки молока» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології зберігання і переробки зерна» (магістри)

181 Харчові технології, "Технології органічних харчових продуктів" (магістри)

181 Харчові технології, «Технології продуктів бродіння і виноробства» (магістри)

181 Харчові технології, Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах» (магістри)

181 Харчові технології, «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (магістри)

181, 174, 133 Lean-виробництво

181, 242 Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі

Освітня програма доктор філософії

Вибіркові дисципліни ННІХТ

ІНСТРУКТАЖ
Баклан Інна ОлександрівнаБахмач Володимир ОлександровичБендерська-Дущак Ольга ВБойчук Тетяна МихайлівнаБондаренко Юлія ВікторівнаГрищенко Анна МиколаївнаКамінська (Халапсіна) Світлана ВладиславівнаКириленко Роман ГригоровичКохан Олена ОлександрівнаЛогінова Анна ОлегівнаМельник Оксана ПетрівнаМихонік Лариса АнатоліївнаМоскалюк Оксана ЄвгеніївнаМукоїд Роман МиколайовичОнопрійчук Олена ОлександрівнаПетренко Тетяна ВолодимирівнаПопова Наталія ВікторівнаПшенична Тетяна ВолодимирівнаРоманова Олеся ОлександрівнаСабадаш Наталія ІванівнаСидор Василь МихайловичТимчук Алла ВікторівнаФурсік Оксана ПетрівнаЧернова Наталія МиколаївнаШульга Оксана СергіївнаЯсінська Ірина Леонідівна

ІНСТРУКТАЖ

Доступ
Фізична культура і спорт
Гирич Дмитро ІвановичКоляденко Світлана АнаніївнаТопчієва Ганна Олександрівна

Фізична культура і спорт

Доступ
Пропустити Календар
Календар

May 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок