НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 2. Контроль якості зернових культур та продуктів їх переробки

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології
  6. 3 семестр 2 курсу
  7. КЯБХП.2.КЯЗКПП_ТІ_3с
  8. Опції зарахування

Опції зарахування

Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 2. Контроль якості зернових культур та продуктів їх переробки
Кожевнікова Маргарита ІгорівнаЛяшко Галина ВасилівнаХарченко Євген Іванович

Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 2. Контроль якості зернових культур та продуктів їх переробки

Доступ
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Пропустити Календар
Календар
◄ | October 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23 24 25 26
27 28 29 30 31    
  • Приховати глобальний події
  • Приховати категорія події
  • Приховати курс події
  • Приховати група події
  • Приховати користувач події
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • G1 / 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

              • КЯБХП.М1.КЯХКМВХ_ТІ_3с

              • КЯБХП.2.КЯЗКПП_ТІ_3с

              • КЯБХП.М3.КЯММП_ТІ_3с

              • КЯБХП.М4.КЯММП_ТІ_3с

              • КЯБХП.М5.ТЯРОЖКП_ТІ_3с

              • ХТ1.ТХМКВХ_ТІ_3с

              • ХТ2.ТЗПЗ_ТІ_3с

              • ХТ3.ТЗКПМ_ТІ_3с

              • ХТ4.ТЗКПМо_ТІ_3с

              • ХТ5.ТРОЖКП_ТІ_3с

              • КД.ХХТ.М5.ФКХ_ТІ_3с

              • ПАХВ_ТІ_3с

              • ВКСХВ.М1._ТІ_3с

              • ВКСХВ.М2._ТІ_3с

              • ВКСХВ.М3._ТІ_3с

              • ВКСХВ.М4._ТІ_3с

              • СХП.М1_ТІ_3с

              • СХП.М2_ТІ_3с

              • СХП.М3._ТІ_3с

              • СХП.М4._ТІ_3с

              • УТСТХП.М1_ТІ_3с

              • УТСТХП.М2._ТІ_3с

              • УТСТХП.М3._ТІ_3с

              • УТСТХП.М4._ТІ_3с

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • ВД_2курс

          • G13 / 181 Харчові технології (ТЕБХП)

          • G1 / 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології рослинних...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології хліба, кон...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчових ...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, "Технології органічних...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології продуктів...

          • G13/181 Харчові технології, Технології зберігання,...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчових к...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології цукрів, по...

          • G13/181 Харчові технології, «Технологічна експерти...

          • G13 Харчові технології, Промислові та крафтові тех...

          • G13/181, G7/174, G11/133 Lean-виробництво

          • G13/181, J3/242 Промислові та крафтові технології ...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

        • ТПБЗВП_НУХТ_3с

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ТестТести
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок