НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів 1. Технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології
  6. 3 семестр 2 курсу
  7. КЯБХП.1.ТХМКВХ_ТІ_3с
  8. Опції зарахування

Опції зарахування

Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів 1. Технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Бурченко Людмила Миколаївна

Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів 1. Технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Доступ
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Пропустити Календар
Календар
◄ | May 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  
  • Приховати глобальний події
  • Приховати категорія події
  • Приховати курс події
  • Приховати група події
  • Приховати користувач події
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

              • КЯБХП.1.ТХМКВХ_ТІ_3с

              • КЯБХП.2.ТЗПЗ_ТІ_3с

              • КЯБХП.3.ТЗКПМ_ТІ_3с

              • КЯБХП.4.ТЗКПМ_ТІ_3с

              • КЯБХП.5.ТРОЖКП_ТІ_3с

              • ХТ1.ТХМКВХ_ТІ_3с

              • ХТ2.ТЗПЗ_ТІ_3с

              • ХТ3.ТЗКПМ_ТІ_3с

              • ХТ4.ТЗКПМо_ТІ_3с

              • ХТ5.ТРОЖКП_ТІ_3с

              • КД.ХХТ.М5.ФКХ_ТІ_3с

              • ВКСХВ.М1._ТІ_3с

              • ВКСХВ.М3._ТІ_3с

              • ВКСХВ.М4._ТІ_3с

              • ВКСХВ.М2._ТІ_3с

              • СХП.М1_ТІ_3с

              • СХП.М2_ТІ_3с

              • СХП.М3._ТІ_3с

              • СХП.М4._ТІ_3с

              • ПАХВ_ТІ_3с

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • ВБ_3курс_ХЕ

            • ВД_3курс_ТІ_блок

            • ВД_2курс

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ТестТести
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок