НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

АРХІВ ННІХТ

  1. Home
  2. Courses
  3. ПРИКЛАДИ
  4. АРХІВ ННІХТ
Expand all

Біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Технології цукру і підготовки води

Технології консервування

Технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Технології зберігання і переробки зерна

Технології м'яса і м'ясних продуктів

Технології молока і молочних продуктів

Технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Технології оздоровчих продуктів

Експертизи харчових продуктів

Процесів і апаратів харчових виробництв

Харчової хімії

Загальні харчові технології Ч._1,2

Загальні харчові технології Ч._1,2

Access
Фармакогнозія та клінічне застосування рослин в аюрведичній практиці

Фармакогнозія та клінічне застосування рослин в аюрведичній практиці

Access
Технології харчових виробництв_1с

Технології харчових виробництв_1с

Access
Вхідний контроль сировини харчових виробництв_ЗТІ

Вхідний контроль сировини харчових виробництв_ЗТІ

Access
Skip Calendar
Calendar

July 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

        • АРХІВ ННІЕіУ

        • АРХІВ ННІХТ

          • Біотехнології продуктів бродіння і виноробства

          • Технології цукру і підготовки води

          • Технології консервування

          • Технології хлібопекарських і кондитерських виробів

          • Технології зберігання і переробки зерна

          • Технології м'яса і м'ясних продуктів

          • Технології молока і молочних продуктів

          • Технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

          • Технології оздоровчих продуктів

          • Експертизи харчових продуктів

          • Процесів і апаратів харчових виробництв

          • Харчової хімії

          • А_ЗХТ_Ч.1,2_ХТ_3

          • А_ФКЗРАП_АЮ_М

          • А_ЗТХВ_ЗХТ_3с

          • А_ВКСХВ_ЗТІ_5с

        • АРХІВ ННІТІ

        • АРХІВ АКС

        • АРХІВ БТЕК

        • АРХІВ ГРТБ

        • ПРИКЛАДИ КУРСІВ

        • Викладачі для опитування студентів

        • Педіновації

        • ДЛЯ викладачів

        • HELP_1

        • ППМ

        • Дисткурс

        • ВК_НУХТ

        • Курс_1

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app