Економіка і іуправління харчових виробництв

Економіка і іуправління харчових виробництв

Навчальна дисципліна "Економіка підприємства " направлена на вивчення теоретичних засад та засвоєння практичних навичок управління підприємством у конкурентному середовищі, формування вмінь ефективного використання ресурсного та виробничо-господарського потенціалів, забезпечення розширеного відтворення на основі інвестиційно-інноваційного розвитку, прийняття економічно обгрунтованих господарських рішень. 

Обладнання харчових виробництв. Модуль 1. Загальне технологічне обладнання

Обладнання харчових виробництв. Модуль 1. Загальне технологічне обладнання

Метою викладання навчальної дисципліни “Промисловий інжиніринг” є підготовка студентів до виробничо-технологічної, проектно-конструкторської та дослідницької діяльності стосовно впровадження нових технологій  на сучасному технологічному обладнанні, самостійного вирішення виробничих питань, машино-апаратурного оформлення технологічних процесів, експлуатації технологічного обладнання.

 Основними завданнями вивчення дисципліни “ Промисловий інжиніринг” є вивчення характеристики та етапів промислового інжинірингу як  сукупності інтелектуальних видів  діяльності на основі передових науково-технічних досягнень в області реалізації проектно-конструкторських робіт  та виробничих процесів, пов’язаних з проектуванням, будівництвом,   введенням промислового об’єкта в експлуатацію,  оснащення виробництва сучасним технологічним  обладнанням, використання   технічних інноваційних рішень; засвоєння теоретичних основ технологічних операцій і процесів, основних методик розрахунків; класифікації, будови, принципу роботи, техніко-економічних характеристик, структури обладнання; творчого використання наукових методів і підходів для створення автоматизованих потокових ліній, як базового принципу побудови харчових виробництв, включаючи пакування та виконання складських логістичних операцій.

Технологія соусів

Технологія соусів

Метою викладання навчальної дисципліни “Технологія соусів” є формування у майбутніх фахівців обсягу базових теоретичних знань та практичних навичок у галузі технології соусів, інженерії таких продуктів.

Основними завданнями вивчення дисципліни “ Технологія соусів” є отримання студентами знань щодо особливостей  реалізації основних принципів, законів, процесів, що використовуються у виробництві соусів.

Технологія овочевих та фруктових консервів

Технологія овочевих та фруктових консервів

Метою викладання навчальної дисципліни “Технології консервної галузі” є формування у майбутніх фахівців обсягу базових теоретичних знань та практичних навичок у галузі технологій консервної галузі, інженерії консервованих продуктів.

Основними завданнями вивчення дисципліни “ Технології консервної галузі ” є отримання студентами знань щодо особливостей  реалізації основних принципів, законів, процесів, що використовуються у виробництві консервованих продуктів харчування; набуття навичок складання принципових схем виробництва консервованих продуктів, компонування апаратурних схем, перевірка якісних показників сировини, напівфабрикатів та готової продукції.