Економіка і іуправління харчових виробництв
Навчальна дисципліна "Економіка харчових виробництв. Модуль 1.Економiка підприємств'' направлена на вивчення теоретичних засад та засвоєння практичних навичок управління підприємством у конкурентному середовищі, формування вмінь ефективного використання ресурсного та виробничо-господарького потенціалів, забезпечення розширеного відтворення на основі інвестиційно-інноваційного розвитку, прийняття економічно обгрунтованих господарських рішень.
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту
Метою навчальної дисципліни «Технологія спирту» є підготовка студентів до ефективної професійної діяльності на підприємствах галузі та в наукових закладах в умовах технічного переоснащення підприємств та застосування інноваційних технологій за умов впровадження у виробництво на сучасному рівні знань з фундаментальних, загальноінженерних та спеціальних дисциплін для виробництва високоякісної товарної продукції та оптимальними питомими витратами матеріальних та енергетичних ресурсів.
Завданням вивчення дисципліни «Технологія спирту» є підготовка студентів до активної практичної професійної діяльності в харчовій промисловості та в наукових закладах на основі вивчення теоретичних основ переробки сировини для одержання різних видів товарної продукції, вміння креслити принципові та апаратурно-технологічні схеми виробництва спирту і дріжджів, надавати рекомендації щодо їх удосконалення та оптимізації, виконувати технологічні розрахунки, застосовувати сучасні методи визначення якісних показників і показників безпеки товарної продукції
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 3. Первинне виноробство
Предмет дисципліни— первинне виноробство та способи стабілізації виноматеріалів та вин проти різних видів помутніть, засоби попередження захворювання вин та їх лікування, а також, спеціальна технологія вин столових, кріплених, вермутів, насичених діоксидом вуглецю, коньяку, бренді, способи і засоби їх стабілізації, витримки та фасування.