Опції зарахування

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту
Бондар Микола ВасильовичКириленко Роман ГригоровичМаринченко Віктор Опанасович

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту

Метою навчальної дисципліни «Технологія спирту» є підготовка студентів до ефективної професійної діяльності на підприємствах галузі та в наукових закладах в умовах технічного переоснащення підприємств та застосування інноваційних технологій за умов впровадження у виробництво на сучасному рівні знань з фундаментальних, загальноінженерних та спеціальних дисциплін для виробництва високоякісної товарної продукції та оптимальними питомими витратами матеріальних та енергетичних ресурсів.

Завданням вивчення дисципліни «Технологія спирту» є підготовка студентів до активної практичної професійної діяльності в харчовій промисловості та в наукових закладах на основі вивчення теоретичних основ переробки сировини для одержання різних видів товарної продукції, вміння креслити принципові та апаратурно-технологічні схеми виробництва спирту і дріжджів, надавати рекомендації щодо їх удосконалення та оптимізації, виконувати технологічні розрахунки, застосовувати сучасні методи визначення якісних показників і показників безпеки товарної продукції

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.