НУХТ
  • Уподобання
  • English ‎(en)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

АРХІВ ННІХТ

  1. На головну
  2. Курси
  3. ПРИКЛАДИ
  4. АРХІВ ННІХТ
Розгорнути всі

Біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Технології цукру і підготовки води

Технології консервування

Технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Технології зберігання і переробки зерна

Технології м'яса і м'ясних продуктів

Технології молока і молочних продуктів

Технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Технології оздоровчих продуктів

Експертизи харчових продуктів

Процесів і апаратів харчових виробництв

Харчової хімії

Загальні харчові технології Ч._1,2

Загальні харчові технології Ч._1,2

Доступ
Фармакогнозія та клінічне застосування рослин в аюрведичній практиці

Фармакогнозія та клінічне застосування рослин в аюрведичній практиці

Доступ
Технології харчових виробництв_1с

Технології харчових виробництв_1с

Доступ
Пропустити Календар
Календар

August 2022

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФайлОрганізація лабораторних занять

    • ФайлПриймання курсових проектів/робіт

    • ФайлЗаліки та екзамени

    • ФайлАпеляції

    • ФайлТимчасова процедура підготовки та проведення атес...

    • ФайлТимчасовий порядок підготовки та проведення атест...

    • ФайлІнструкція 1

    • ФайлІнструкція 2

    • ФайлІнструкція 3

    • ФайлІнструкція 4

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

        • АРХІВ ННІЕіУ

        • АРХІВ ННІХТ

          • Біотехнології продуктів бродіння і виноробства

          • Технології цукру і підготовки води

          • Технології консервування

          • Технології хлібопекарських і кондитерських виробів

          • Технології зберігання і переробки зерна

          • Технології м'яса і м'ясних продуктів

          • Технології молока і молочних продуктів

          • Технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

          • Технології оздоровчих продуктів

          • Експертизи харчових продуктів

          • Процесів і апаратів харчових виробництв

          • Харчової хімії

          • ЗХТ_Ч.1,2_ХТ_3

          • ФКЗРАП_АЮ_М

          • ЗТХВ_ЗХТ_3с

        • АРХІВ АКС

        • АРХІВ БТЕК

        • АРХІВ ГРТБ

        • АРХІВ ННІТІ

        • ПРИКЛАДИ КУРСІВ

        • Викладачі для опитування студентів

        • Педіновації

        • ДЛЯ викладачів

        • HELP_1

        • МДЧ

        • ППМ

        • НК

        • Дисткурс

        • ВК_НУХТ

        • Курс_1

      • Академічна різниця

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
  • Академічна різниця
Всі курси ...

Зворотній зв'язок

Сайт НУХТ та пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • https://nuft.edu.ua/
  • cde@nuft.edu.ua
Звіт зберігання даних
Завантажити мобільний додаток

▲Вгору