Опції зарахування

Сировина для харчових продуктів
Бендерська-Дущак Ольга ВКириленко Роман ГригоровичСтеценко Наталія ОлександрівнаШульга Світлана Анатоліївна

Сировина для харчових продуктів

Метою начальної дисципліни є формування у здобувачів ОС «бакалавр» цілісного уявлення про сировину для харчових продуктів, яка забезпечує задані властивості різних харчових продуктів; отримання здобувачами вищої освіти знань про якість сировини для окремих галузей харчової та переробної промисловості, принципів визначення відповідності якості сировини вимогам нормативної документації; набуття студентами практичних навичок, необхідних для майбутньої ефективної технологічної, організаційної, науково-дослідної діяльності. Вивчення дисципліни надає фахівцеві знань, достатніх для розуміння сутності якості сировини та впливу її якості на виробництво харчових продуктів. На основі цих знань здобувач вищої освіти може в майбутньому обрати для себе певне професійне спрямування чи згодом працювати на посадах, які потребують широкого діапазону знань харчових технологій

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.