Бокова панель
Сайти НУХТ
Офіційний сайт НУХТ
Електронний кабінет студента
Електронний кабінет викладача
Бібліотека НУХТ
Розклад занять
Уподобання
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Перейти до головного вмісту
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту_КР
На головну
Курси
ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
ННІХТ
181 Харчові технології - скор.
4 семестр 2 курсу
ТБ
ТПСБ.М2.ТС_КР_ЗТБск_4с
Опції зарахування
Опції зарахування
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту_КР
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Продовжити
На головну
Календар