НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології - скор.
  6. 4 семестр 2 курсу
  7. ТБ
  8. ТС_ЗТБск_4с
  9. Enrolment options

Enrolment options

Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту
Кириленко Роман Григорович

Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту

Access
Guests cannot access this course. Please log in.
Skip Calendar
Calendar
◄ | June 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
  • Hide global events
  • Hide category events
  • Hide course events
  • Hide group events
  • Hide user events
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

            • 4 семестр 2 курсу

              • МО

              • МЯ

              • ОП

              • ТБ

                • ОХВ.М2.ОТЛ_ЗТБск_4с

                • ТС_ЗТБск_4с

                • ТПСБ.М2.ТС_КР_ЗТБск_4с

                • ТПСБ.М3.ПВ_ЗТБск_4с

                • ТЕН_ЗТБск_4с

                • МНД_ЗТБск_4с

                • ВП_ЗТБск_4с

                • МВП_ЗТБск_4с

                • ІХВ.М1.ОКП_ЗТБск_4с

              • ОХВ_ЗТІск_3с

              • НАССР_ЗТIск_4с

              • ІХВ.М1.ОКП_ЗТІск_4с

            • 5 семестр 3 курсу

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • ДЕННА форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • QuizQuizzes
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app