Опції зарахування
Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Технології продуктів бродіння і виноробства
Основними завданнями вивчення дисципліни є підготовка студентів до активної практичної професійної діяльності в харчовій промисловості на основі вивчення теоретичних основ сенсорної оцінки продуктів бродіння, основних органолептичних характеристик харчових продуктів, професійних термінів дегустаційної оцінки, способів дегустаційного аналізу та методів обробки результатів.
Система контролю якості продукції є сукупністю взаємозв’язаних об’єктів і
суб’єктів контролю, використовуваних видів, методів і засобів оцінки якості ви-
робів і профілактики браку на різних етапах життєвого циклу продукції і рівнях
управління якістю
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.