Опції зарахування

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1.

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1.

Метою дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості» є формування у здобувачів цілісного уявлення про харчове законодавство, підготовка їх до самостійної професіональної діяльності на підприємствах та в організаціях харчової промисловості, яка спрямована на забезпечення якості та безпеки продуктів харчування на підставі дотримання вимог національних стандартів, законодавчих актів України та чинних нормативно-технічних документів; набуття здобувачами відповідних компетентностей, необхідних для майбутньої ефективної інженерно-технологічної, організаційної, науково-дослідної та педагогічної діяльності.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.