Опції зарахування
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1.
Метою дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості» є формування у здобувачів цілісного уявлення про харчове законодавство, підготовка їх до самостійної професіональної діяльності на підприємствах та в організаціях харчової промисловості, яка спрямована на забезпечення якості та безпеки продуктів харчування на підставі дотримання вимог національних стандартів, законодавчих актів України та чинних нормативно-технічних документів; набуття здобувачами відповідних компетентностей, необхідних для майбутньої ефективної інженерно-технологічної, організаційної, науково-дослідної та педагогічної діяльності.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.