Опції зарахування

Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування

Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування

В межах викладання дисципліни “Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування” майбутні фахівці з оздоровчого харчування знайомляться з традиційними та новітніми технологіями виготовлення продуктів для дитячого та геродієтичного харчування з сировини рослинного й тваринного походження.

У результаті вивчення дисципліни “Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування” студенти засвоюють основні терміни, визначення та поняття в галузі технологій для дитячого та геродієтичного харчування; з’ясовують роль харчування в рості та розвитку дитячого організму й подовженні тривалості життя людей похилого віку; вивчають харчову та біологічну цінність основної та додаткової сировини, що використовується при виробництві продуктів для дитячого та геродієтичного харчування, принципові технологічні схеми та характеристику основних технологічних процесів виробництва продуктів для дитячого та геродієтичного харчування, технологічні параметри, режими та апаратурне оформлення технологічного процесу; загальні закономірності розвитку старіння, причини, що призводять до передчасного старіння організму, чинники, які запобігають цьому; показники якості сировини та продуктів для дитячого та геродієтичного харчування, суть методів визначення їх; методики визначення показників якості, формули для розрахунку; будову приладів для аналізу сировини та готової продукції

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.