Опції зарахування

Теоретичні основи виробництва цукру

Теоретичні основи виробництва цукру

Метою викладання начальної дисципліни «Теоретичні основи виробництва цукру» є набуття студентами знань, умінь про масообмінні процеси, що є основою проведення окремих технологічних процесів виробництва цукру з буряків, одержані студентами знання є базою для встановлення оптимальних параметрів проведення технологічних процесів та базою їх удосконалення. Це шлях до зменшення втрат сахарози у виробництві та до виробництва високоякісного білого цукру, що відповідає вимогам стандарту. 
Предметом вивчення навчальної дисципліни «Теоретичні основи виробництва цукру» є розкриття механізмів проходження технологічних процесів, хімічні та масообмінні процеси в складі технологічних процесів виробництва цукру з буряків, установлення лімітуючих етапів у швидкості технологічних процесів, кінетика лімітуючих етапів та технологічних процесів. При цьому виявляється взаємозв’язок  механізму проходження технологічних процесів з фундаментальними науками.
Основними завданнями вивчення начальної дисципліни «Теоретичні основи виробництва цукру» є: 
 – формування у студентів наукового підходу до питань взаємозв’язку між базовими та прикладними дисциплінами;
 – набуття студентами знань про механізми проходження та хімічні і масообмінні процеси окремих технологічних процесів та умінь використовувати знання в аналізі виробничих ситуацій та відповідно до якості сировини, що надходить у виробництво, змінювати параметри проведення окремих технологічних процесів.
       

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.