Опції зарахування

Мікробіологія харчових та косметичних виробництв

Мікробіологія харчових та косметичних виробництв

Предметом є ознайомлення з основними мікроорганізмами, що використовуються при виготовленні харчових продуктів, та мікроорганізмів, що є шкідниками харчових продуктів та косметичних засобів. Основні ознаки мікроорганізмів та їх різноманітність. Місце мікроорганізмів у системі живих істот. Роль мікроорганізмів у природі, сільському господарстві, медицині, харчовій промисловості, біотехнології та інших галузях. Головні напрями розвитку мікробіології. У викладанні дисципліні розглядаються технології, які застосовуються у виробництві лікарських косметичних засобів.

Метою викладання навчальної дисципліни «Мікробіологія харчових і косметичних продуктів» є ознайомлення студентів із традиційними та новими технологіями виробництва косметичних засобів та харчових продуктів, вивчення сучасних вимог до виробництва косметичних засобів відповідно до вимог належних виробничих практик GMP та НАССР.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.