Опції зарахування

Зернові добавки

Зернові добавки

Мета: вивчення основ технологій зернових добавок в різних галузях харчової, переробної і комбікормової промисловості та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої наукової і виробничої діяльності.

Предмет: принципи вибору зернових компонентів для створення зернових добавок, технологічні рішення підготовки, обробки та зберігання зернових добавок, норми, правила, способи і методи розрахунків, які необхідні для випуску якісної і безпечної продукції.

Завдання: виробити у студентів практичні навички, розвинути інженерне мислення, сформувати науковий підхід до вивчення технології зернових добавок, методів розрахунку і підбору ефективного технологічного обладнання та вибору оптимальних технологічних рішень, а також закріпити основні теоретичні положення лекційного курсу на основі новітніх інноваційних тенденцій.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.