НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

5 семестр 3 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології
  6. 5 семестр 3 курсу
Розгорнути всі

ХЕ

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв_ЗТІ
Галенко Олег ОлександровичДорохович Вікторія ВіталіївнаКамбулова Юлія ВікторівнаОмельчук Євген ОлександровичСамченко Ірина ОлександрівнаТочкова Оксана Василівна

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв_ЗТІ

Доступ
Харчові технології_ЗТІ
Бандура (Кузьмик) Ульяна ГеннадіївнаБурченко Людмила МиколаївнаГрищенко Анна МиколаївнаНосенко Тамара ТихонівнаОнопрійчук Олена ОлександрівнаРадзієвська Ірина ГіронтіївнаТракало Тетяна ОлександрівнаЧернюшок Ольга АнатоліївнаШеманська Євгенія Іванівна

Харчові технології_ЗТІ

Доступ
Контроль якості та безпечності харчових продуктів_ЗТІ
Бандура (Кузьмик) Ульяна ГеннадіївнаМоскалюк Оксана ЄвгеніївнаНосенко Тамара ТихонівнаОсьмак Тетяна ГригорівнаРадзієвська Ірина ГіронтіївнаШаран Андрій ВасильовичШеманська Євгенія Іванівна

Контроль якості та безпечності харчових продуктів_ЗТІ

Доступ
Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2. Мікробіологія харчових технологій
Грегірчак Наталія МиколаївнаСулейко Татьяна ЛеонидовнаУдимович Віктор Миколайович

Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2. Мікробіологія харчових технологій

Доступ
Процеси та апарати харчових виробництв
Запорожець Юлія ВладиславівнаСапіга Вікторія Ярославівна

Процеси та апарати харчових виробництв

Доступ
Пропустити Календар
Календар

May 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

              • ХЕ

              • БФХОХВ_ЗТІ_5с

              • ХТ_ЗТІ_5с

              • КЯБХП_ЗТІ_5с

              • МХТ.М2.МХТ_ЗТІ_5с

              • ПАХВ_ЗТІ_5с

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок