Опції зарахування

Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби

Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби

Метою дисципліни «Технології харчових виробництв» є формування у студентів цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості різних харчових продуктів; отримання студентами знань про технологію і техніку окремих галузей харчової і переробної промисловості, принципи удосконалення технологій, ресурсо- та енергозбереження; набуття студентами практичних навичок, необхідних для майбутньої ефективної інженерно-технологічної, організаційної, науково-дослідної та педагогічної діяльності.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Технології харчових виробництв» є надання фахівцеві знань, достатніх для розуміння сутності технологічних процесів виробництва харчових продуктів; обґрунтовування технологічних параметрів оброблення сировини та за необхідності їх раціонального корегування, вибору методів контролю якості сировини, напівпродуктів та готової продукції.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.