Опції зарахування
Науково-практичні основи виробництва м`ясних продуктів
Метою навчальної дисципліни є формування у студентів цілісного уявлення про сукупність процесів, що відбуваються при переробці сировини і призводять до зміни її складу, фізико-хімічних та структурно-механічних властивостей і забезпечують формування заданих показників якості м'ясних виробів та необхідність використання комплексного підходу при вивченні та удосконаленні технологічних процесів; отримання студентами знань про технологію як науку, принципи удосконалення технологій, ресурсо- та енергозбереження; набуття студентами практичних навичок, необхідних для майбутньої ефективної інженерно-технологічної та науково-дослідної діяльності.
Основними завданнями вивчення дисципліни «Науково-практичні основи виробництва м'ясних продуктів” є отримання знань, що надають уявлення про процеси перетворення сировини при виробництві різних груп м'ясних продуктів сучасного асортименту; отримання умінь та практичних навичок, що дозволять обґрунтувати застосування технологічних параметрів виробництва, виконувати контроль показників якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції.