Опції зарахування

Науково-практичні основи виробництва м`ясних продуктів

Науково-практичні основи виробництва м`ясних продуктів

Метою навчальної дисципліни є формування у студентів цілісного уявлення про сукупність процесів, що відбуваються при переробці сировини і призводять до зміни її складу, фізико-хімічних та структурно-механічних властивостей і забезпечують формування заданих показників якості м'ясних виробів та необхідність використання комплексного підходу при вивченні та удосконаленні технологічних процесів; отримання студентами знань про технологію як науку, принципи удосконалення технологій, ресурсо- та енергозбереження; набуття студентами практичних навичок, необхідних для майбутньої ефективної інженерно-технологічної та науково-дослідної діяльності.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Науково-практичні основи виробництва м'ясних продуктів” є отримання знань, що надають уявлення про процеси перетворення сировини при виробництві різних груп м'ясних продуктів сучасного асортименту; отримання умінь та практичних навичок, що дозволять обґрунтувати застосування технологічних параметрів виробництва, виконувати контроль показників якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції. 

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.