Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості
Кузьмик Ульяна Геннадіївна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості

Курс «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль І. Нормативні документи в харчовій промисловості» передбачений для формування у здобувачів цілісного уявлення про харчове законодавство, підготовку їх до самостійної професіональної діяльності на підприємствах та в організаціях харчової промисловості, яка спрямована на забезпечення якості та безпеки продуктів харчування на підставі дотримання вимог національних стандартів, законодавчих актів України та чинних нормативно-технічних документів; набуття здобувачами відповідних компетентностей, необхідних для майбутньої ефективної інженерно-технологічної, організаційної, науково-дослідної та педагогічної діяльності.

Хімія і фізика молока і молочних продуктів
Кузьмик Ульяна Геннадіївна

Хімія і фізика молока і молочних продуктів

Курс "Хімія та фізика молока і молочних продуктів" надає теоретичні знання здобувачам щодо основ утворення молока, хімічного складу та фізико-хімічних властивостей молока незбираного та інших видів молочної сировини, їх зміни під впливом різних факторів, а також характеристику окремих складових частин молока, їх взаємозв’язок, стан, у якому вони перебувають у молоці, фізико-хімічні зміни у процесах отримання, оброблення та зберігання. Крім того, вивчення курсу надає практичні навички визначення складу та властивостей молочної сировини і обґрунтування її вибору у виробництві молочних продуктів.