Опції зарахування

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості
Кузьмик Ульяна Геннадіївна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості

Курс «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль І. Нормативні документи в харчовій промисловості» передбачений для формування у здобувачів цілісного уявлення про харчове законодавство, підготовку їх до самостійної професіональної діяльності на підприємствах та в організаціях харчової промисловості, яка спрямована на забезпечення якості та безпеки продуктів харчування на підставі дотримання вимог національних стандартів, законодавчих актів України та чинних нормативно-технічних документів; набуття здобувачами відповідних компетентностей, необхідних для майбутньої ефективної інженерно-технологічної, організаційної, науково-дослідної та педагогічної діяльності.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.