Технології кондитерських виробів
Дорохович Вікторія ВіталіївнаКохан Олена Олександрівна

Технології кондитерських виробів

Метою навчальної дисципліни «Технології кондитерських виробів» є оволодіння студентом теоретичними знаннями і набуття практичного досвіду з технології, технохімконтролю у кондитерському виробництві; принципами удосконалення технологій, ресурсо- та енергозбереження.

Технології макаронних виробів
Юрчак Віра Гаврилівна

Технології макаронних виробів

Метою навчальної дисципліни «Технології макаронних виробів» є оволодіння студентом теоретичними знаннями і набуття практичного досвіду з технології, технохімконтролю, елементів наукових досліджень у галузі макаронного виробництва; принципами удосконалення технологій, ресурсо- та енергозбереження.