НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

ТБ

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології - скор.
  6. 4 семестр 2 курсу
  7. ТБ
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній_ТБ
Удодов Сергій Олександрович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній_ТБ

Доступ
Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту
Кириленко Роман Григорович

Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту

Доступ
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту_КР
Кириленко Роман ГригоровичОлійник Світлана Іванівна

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 2. Технологія спирту_КР

Доступ
Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 3. Первинне виноробство
Бабич Ірина Михайлівна

Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 3. Первинне виноробство

Доступ
Технології екстрактів і напоїв
Бондар Микола Васильович

Технології екстрактів і напоїв

Доступ
Методологія наукових досліджень
Бабич Ірина Михайлівна

Методологія наукових досліджень

Доступ
Виробнича практика
Мукоїд Роман Миколайович

Виробнича практика

Доступ
Моніторинг виробничих процесів
Бойко Петро Миколайович

Моніторинг виробничих процесів

Доступ
Інжиніринг харчових виробництв Модуль 1. Основи компютерного проектування
Люлька Дмитро Миколайович

Інжиніринг харчових виробництв Модуль 1. Основи компютерного проектування

ІХВ.М1.ОКП_ЗТБ

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

            • 4 семестр 2 курсу

              • МО

              • МЯ

              • ОП

              • ТБ

                • ОХВ.М2.ОТЛ_ЗТБск_4с

                • ТС_ЗТБск_4с

                • ТПСБ.М2.ТС_КР_ЗТБск_4с

                • ТПСБ.М3.ПВ_ЗТБск_4с

                • ТЕН_ЗТБск_4с

                • МНД_ЗТБск_4с

                • ВП_ЗТБск_4с

                • МВП_ЗТБск_4с

                • ІХВ.М1.ОКП_ЗТБск_4с

              • ОХВ_ЗТІск_3с

              • НАССР_ЗТIск_4с

              • ІХВ.М1.ОКП_ЗТІск_4с

            • 5 семестр 3 курсу

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок