НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

2 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології
  6. 2 семестр 1 курсу
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5. Вступ до харчових технологій_МЯ
Москалюк Оксана ЄвгеніївнаПасічний Василь МиколайовичФурсік Оксана ПетрівнаШубіна Євгенія

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5. Вступ до харчових технологій_МЯ

Доступ
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 6. Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Бахмач Володимир ОлександровичРадзієвська Ірина ГіронтіївнаРомановська Тетяна Іванівна

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 6. Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Доступ
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 7. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 7. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Доступ
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 8. Технології зберігання, консервування та переробки молока
Бандура (Кузьмик) Ульяна ГеннадіївнаБасс Оксана ОлександрівнаЧубенко Лариса Михайлівна

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 8. Технології зберігання, консервування та переробки молока

Метою викладання навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти» є надання основних знань здобувачам для можливості подальшого обрання для себе певної вузької спеціалізації, а також підготовка здобувача до вивчення спеціальних дисциплін.

Доступ
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 9. Технологія зберігання і переробки зерна
Кожевнікова Маргарита ІгорівнаЛяшко Галина ВасилівнаТракало Тетяна ОлександрівнаЯнюк Тетяна Іванівна

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 9. Технологія зберігання і переробки зерна

Доступ
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 1. Основи комп'ютерного проектування_ХЕ
Люлька Дмитро Миколайович

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 1. Основи комп'ютерного проектування_ХЕ

Доступ
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 10. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Бондаренко Юлія ВікторівнаБурченко Людмила МиколаївнаШевченко Анастасія Олександрівна

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 10. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Доступ
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 3. Основи біохімії_ХЕ
Квітковська Надія ПетрівнаМайборода Олена ІванівнаСалюк Анатолій Іванович

Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 3. Основи біохімії_ХЕ

Доступ
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 4. Основи аналітичної хімії_ХЕ
Костенко Єлизавета ЄвгеніївнаЧебаненко (Омельченко) Христина Володимирівна

Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 4. Основи аналітичної хімії_ХЕ

Доступ
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 3. Основи біохімії_ТІ
Салюк Анатолій Іванович

Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 3. Основи біохімії_ТІ

Доступ
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 4. Основи аналітичної хімії_ТІ
Іщенко Віра МиколаївнаКвітковська Надія ПетрівнаКостенко Єлизавета ЄвгеніївнаЧебаненко (Омельченко) Христина Володимирівна

Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 4. Основи аналітичної хімії_ТІ

Доступ
Фізика для харчових технологій
Літвинчук Світлана ІванівнаЛазаренко Михайло ВасильовичМедвідь Наталія ВікторівнаНосенко Володимир Єрофійович

Фізика для харчових технологій

Метою викладання навчальної дисципліни “Фізика для харчових технологій” є: формування системи знань про фізичні закони, за якими відбуваються явища навколишнього світу; надання цілісного уявлення про фундаментальні фізичні теорії; ознайомлення студентів з методами наукових досліджень; формування наукового світогляду майбутнього спеціаліста; формування навичок проведення лабораторних вимірювань та обробки результатів; закладання бази для вивчення загальноінженерних та спеціальних  дисциплін.

Основними завданнями вивчення дисципліни “Фізика для харчових технологій” є володіння знаннями, практичними уміннями та навичками.

Доступ
Фізіологія харчування_ТІ
Башта Алла ОлексіївнаГойко Ірина Юріївна

Фізіологія харчування_ТІ

Метою навчальної дисципліни „Фізіологія харчування” є формування у здобувачів знань та навичок щодо функцій харчових речовин в організмі та значення їх збалансованості, суті фізіологічних процесів в організмі й межі саморегуляції системи травлення для наукового обґрунтування складу і технології харчових продуктів та раціонального використання продовольчої сировини.

Завдання – надати здобувачам комплекс необхідних знань щодо фізіолого-гігієнічного впливу харчових продуктів і нутрієнтів на стан здоров’я та функції організму. Знання основ фізіології харчування спеціалісту харчової промисловості необхідні для масової пропаганди принципів правильного споживання харчових ресурсів та для перебудови виробництва харчових продуктів, що сприятиме формуванню оптимального харчового статусу населення. Соціально-економічне значення вивчення дисципліни полягає в оптимізації й індивідуалізації харчування у вік науково-технічного прогресу та екологічних проблем, виховання культури харчування і пропаганді здорового способу життя.

Доступ
Фізіологія харчування_ХЕ
Башта Алла ОлексіївнаГойко Ірина Юріївна

Фізіологія харчування_ХЕ

Мета – ознайомлення фахівців з харчових технологій із науковими основами раціонального харчування для правильної організації заходів запобігання харчовим захворюванням та отруєнням.

Завданнями дисципліни “Фізіології харчування” є вивчення здобувачами хімічного складу харчових продуктів, процесів травлення та засвоєння поживних речовин, проявів недостатності та неповноцінності раціонів харчування, забруднення харчових продуктів сторонніми хімічними речовинами та мікроорганізмами; розробленні методів оцінки якості та проведенні гігієнічної експертизи харчових продуктів.

Доступ
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 1. Основи компютерного проектування
Бабко Євген МиколайовичЛюлька Дмитро МиколайовичОлішевський Валентин ВікторовичЯкимчук Микола ВолодимировичЯкобчук Роман Леонідович

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 1. Основи компютерного проектування

ІХВ.М1.ОКП_ТІ_2522

Доступ
Іноземна мова для академічного і професійного спілкування
ЛукНежива Ольга МиколаївнаПазяк Андрій РомановичТкачук Юлія ВолодимирівнаФоростюк Інна ВадимівнаШерстюк Надія ВолодимирівнаЮрчук Людмила ВолодимирівнаЯненко Лариса Петрівна

Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

1. Мета та завдання навчальної дисципліни.  

Метою викладання навчальної дисципліни «Іноземна мова» є практичне оволодіння студентами I курсу навчально-наукового інституту харчових технологій іноземною мовою професійного спрямування, тобто формування і розвиток професійної іншомовної компетенції для використання іноземної мови в різних сферах професійної діяльності, а також оволодіння прийомами здобуття інформації із текстів за фахом і засобами її усного і письмового передавання у формі анотацій, рефератів, доповідей і повідомлень (презентації).

       Основним завданням вивчення дисципліни «Іноземна мова» є  оволодіння різними видами мовленнєвої діяльності – читанням (оглядовим, інформативним і глибинним) при роботі з літературою по спеціальності, говоріння і аудіювання  в ситуаціях професійно – ділового та повсякденного спілкування з урахуванням соціокультурного та країнознавчого аспектів іноземної мови, а також оволодіння навичками письмового мовлення з фахової тематики.

Доступ
Пропустити Календар
Календар

May 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • М5_ВДХТ_МЯ_ТІ/ХЕ_2с

              • М6_ВДХТ_ТЖ_ТІ/ХЕ_2с

              • М7_ВДХТ_ОП_ТІ/ХЕ_2с

              • М8_ВДХТ_МО_ТІ/ХЕ_2с

              • М9_ВДХТ_ТЗ_ТІ/ХЕ_2с

              • ІХВ.М1.ОКП_ХЕ_2с

              • М10_ВдХТ_ТХ_ТІ/ХЕ_2с

              • КД.ХХТ.М3.ОБ_ХЕ_2c

              • ХХ.М_4.ОАХО_ХЕ_2c

              • КД.ХХТ.М3.ОБ_ТІ_2с

              • ХХТ_М4.ОАХ_ТІ_2с

              • Фізика_ТІ/ХЕ_2с

              • ФХ_ТІ_2с

              • ФХ_ХЕ_2с

              • ІХВ.М1.ОКП_ТІ_2с

              • ІМ_ТІ/ХЕ_(англ)_2с

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • ВБ_3курс_ХЕ

            • ВД_3курс_ТІ_блок

            • ВД_2курс

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок