НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

Сталий розвиток та практичні аспекти виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...
  6. 1 семестр 1 курсу
  7. СРПАВБКВХ_ЗТХ_М_1с
  8. Enrolment options

Enrolment options

Сталий розвиток та практичні аспекти виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Махинько Валерій Миколайович

Сталий розвиток та практичні аспекти виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Access
Guests cannot access this course. Please log in.
Skip Calendar
Calendar
◄ | November 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
  • Hide global events
  • Hide category events
  • Hide course events
  • Hide group events
  • Hide user events
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • G1/161 Хімічні технології та інженерія

          • G13/181 Харчові технології

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

            • 1 семестр 1 курсу

              • МЯББКВ_ЗТХ_М_1с

              • ОСМАХТ.М1._ЗТХ_М_1с

              • ІТБКВХ_ЗТХ_М_1с

              • ІМПННК_ЗТХ_М_1с

              • ТПЗУП_ЗТХ_М_1с

              • ХДІІТОХПБКВ_ЗТХ_М_1с

              • СРПАВБКВХ_ЗТХ_М_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС імені проф. І.В. Ельперіна

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • ДЕННА форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • QuizQuizzes
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app