НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції_ВВ

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...
  6. 1 семестр 1 курсу
  7. РВХДРТГЄРУШЄ_ЗТХ_М_1с
  8. Опції зарахування

Опції зарахування

Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції_ВВ
Білик Олена Анатоліївна

Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції_ВВ

Доступ
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Пропустити Календар
Календар
◄ | May 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
  • Приховати глобальний події
  • Приховати категорія події
  • Приховати курс події
  • Приховати група події
  • Приховати користувач події
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

            • 1 семестр 1 курсу

              • ОСМАХТ.М1._ЗТХ_М_1с

              • ППТБКВХК_КП_ЗТХ_М_1с

              • ППТБКВХК_ЗТХ_М_1с

              • ІТБКВХ_ЗТХ_М_1с

              • ІМПННК_ЗТХ_М_1с

              • РВХДРТГЄРУШЄ_ЗТХ_М_1с

              • ТПЗУП_ЗТХ_М_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • ДЕННА форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ТестТести
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок