Опції зарахування

Менеджмент якості та безпечності харчових продуктів

Менеджмент якості та безпечності харчових продуктів

Метою навчальної дисципліни навчальної дисципліни «Менеджмент якості та безпечності харчових продуктів» є формування у здобувачів вищої освіти цілісного сприйняття порядку планування, впровадження і оцінки ефективності функціонування систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів на м’ясопереробних підприємствах; оволодіння понятійним апаратом у сфері управління якістю і безпечністю; вивчення етапів та принципів впровадження системи НАССР; набуття студентами практичних навичок, необхідних для майбутньої ефективної інженерно-технологічної та науково-дослідної роботи

Основними завданнями дисципліни є отримання знань, умінь та навичок для ефективного впровадження систем управляння якістю та безпекою харчових продуктів на мясопереробних підприємствах; вдосконалення механізму управління якістю та безпекою мясних продуктів, а також оцінювання ефективності функціонування зазначених систем для підвищення конкурентоспроможності продукції галузі.

 

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.