Опції зарахування

Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях м`ясних і м`ясомістких продуктів_ВВ

Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях м`ясних і м`ясомістких продуктів_ВВ

Метою викладання навчальної дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних продуктів»  є одержання студентом знань, потрібних для успішної виробничої, практичної та науково-дослідної діяльності на підприємствах галузі та у науково-дослідних закладах відповідної спеціальності у напрямі удосконалення існуючих та розроблення нових технологій; прогнозування і стабілізації показників якості і безпечності м'ясопродуктів, їх фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних властивостей.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.