Бокова панель
Сайти НУХТ
Офіційний сайт НУХТ
Електронний кабінет студента
Електронний кабінет викладача
Бібліотека НУХТ
Розклад занять
Уподобання
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Перейти до головного вмісту
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду_КР
На головну
Курси
ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
ННІХТ
181 Харчові технології - скор.
5 семестр 3 курсу
ТБ
ТПСБ.М4.ТВВ_КР_ЗТБск_5с
Опції зарахування
Опції зарахування
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду_КР
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Продовжити
На головну
Календар