НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

Технології консервованих продуктів для дитячого та дієтичного

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. G13/181 Харчові технології
  6. 9 семестр 5 курсу
  7. Блок ТЗКППО
  8. ТКПДД_ЗТК_9с
  9. Enrolment options

Enrolment options

Технології консервованих продуктів для дитячого та дієтичного
Рубанка Катерина Володимирівна

Технології консервованих продуктів для дитячого та дієтичного

Access
Guests cannot access this course. Please log in.
Skip Calendar
Calendar
◄ | September 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
  • Hide global events
  • Hide category events
  • Hide course events
  • Hide group events
  • Hide user events
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • G1/161 Хімічні технології та інженерія

          • G13/181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

              • Блок ПКТМяГ

              • Блок ПКТМоП

              • Блок ТПБВ

              • Блок ТРОЖКП

              • Блок ТЗПЗ

              • Блок ТЗКППО

                • МВП_ЗТК_9с

                • ТКПДД_ЗТК_9с

                • ТСу_ЗТК_9с

                • ХТ_ЗТК_9с

                • ІХВ.М2.ТП_ЗТК_9с

                • КР_ЗТК_9с

              • Блок ТХКМВХ

              • Блок ТЦППВПКВ

              • ТЕБХП

              • АВП_ЗТІ_9с

              • ІМАПС_ЗТІ_9с

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • ДЕННА форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app