Опції зарахування

Моніторинг виробничих процесів
Предметом дисципліни «Моніторинг виробничих процесів виробництва консервованих продуктів» є вивчення технологічних розрахунків у різних харчових виробництвах, а саме при виробництві плодоовочевих консервів, кави, чаю, харчових концентратів та при заморожуванні і холодильному збереженні рослинної сировини і харчових продуктів.
Мета дисципліни: вивчення технологічних розрахунків з врахуванням властивостей харчової сировини, напівфабрикатів, готової продукції, вивчення перспектив розвитку харчових технологій на основі науково-технічного прогресу, складання технологічних звітів з проведення технологічних процесів харчових виробництв, взаємозв’язок цих процесів, пов’язаний з заміною обладнання і використанням автоматизованих ліній. Завданням навчальної дисципліни є отримання студентами в результаті її вивчення наведених нижче знань, умінь і навичок.