Опції зарахування

Технологія консервів для дитячого та дієтичного харчування
Левківська Тетяна Миколаївна

Технологія консервів для дитячого та дієтичного харчування

Метою викладання навчальної дисципліни “Технологія консервів для дитячого та дієтичного харчування” є формування у майбутніх фахівців обсягу базових теоретичних знань та практичних навичок у галузі технології консервованих продуктів дитячого та дієтичного харчування, інженерії таких продуктів.

Основними завданнями вивчення дисципліни “ Технологія консервів для дитячого та дієтичного харчування” є отримання студентами знань щодо особливостей  реалізації основних принципів, законів, процесів, що використовуються у виробництві консервованих продуктів дитячого та дієтичного харчування .

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.