Шановна Оксана Олександрівна, підкажіть, будь-ласка, якщо неможливо поставити оцінку, оскільки вона заблокована або змінена вручну в журналі оцінок? Як виправити цю помилку? З повагою, Баталова О.А.
Заблокований журнал оцінок.
Петруша Оксана Олександрівна -Вкажіть у якій дисципліні у вас така халепа?
Баталова Олена Анатоліївна -Дисципліна "Стратегії ЗЕД підприємства".
Петруша Оксана Олександрівна -За даною дисципліною, взагалі не бачу в журналі оцінок ніяких виставлених оцінок.
Згідно інструкції оцінки ви иставляєте у самому блоці завдання.
У вас не зміне на оцінка по кожном уелементу згідно розподілу балів. Вам потрібно відредагувтаи перематри і встановити оцінку (в балах) у відповідності до пункту РОЗПОДІЛ БАЛІВ робочої програми дисицпліни.
Баталова Олена Анатоліївна -В тому вся і річ, щоб налаштувати потрібну кількість максимально набраних балів по практичним, я вхожу, згідно інструкції, до функції "налаштування журналу оцінок" і там не можливо змінити максимальну кількість балів по кожному практичному заняттю, вона у мене виставлена автоматично 100 балів і за допомогою клавіатури не виправляється на потрібні 4 бали. І тому, у мене автоматично залишаються максимально виставлені бали по кожному практичному по 100, а загалом по курсу 600, оскільки 6 практичних занять. В тому і сама проблема, що в програмі не можливо змінити необхідні максимальні бали, які виставляються по кожному практичному заняттю. І коли я намагаюся поставити оцінку, там не пуста графа для оцінки, а написано "оцінка заблокована або змінена вручну в журналі оцінок". Проблема: не можна змінити оцінку по кожному елементу згідно розподілу балів.
Петруша Оксана Олександрівна -Це налаштовується не в журналі оцінок А У САМОМУ ЗАВДАННІ. Коли ви редагуєте параметри завдання там є пункт оцінка
Баталова Олена Анатоліївна -Дякую, так і зробила, але тепер програма видає так:
Оцінку студенту виставляєте там, де Ви перевіряли роботи. В списку студентів, що здали завдання на перевірку.
Петруша Оксана Олександрівна -Виправлено. АЛе більше такого не робіть.
Харченко Вячеслав Валерійович -неможливо вибрати (відфільтрувати) окремі групи для
Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки ► 6.050503 Машинобудування ► ІІІ курс ► Есо_ОХ
Петруша Оксана Олександрівна -Корективи внесені
Баталова Олена Анатоліївна -Дякую за допомогу! Тепер все працює!
Харченко Вячеслав Валерійович -спасибі Вам!