Не можу здати завдання ще раз. Пише що "це 1 спроба (дозволено 2)" Перша робота вже оцінена. Я не розумію як почати другу. Допоможіть будь ласка.
"Редагувати мою відповідь" я вже пробувала. И файл додався, але, як Ви бачете, пише що це 1 спроба...
Вже вийшов кінцевий термін здачі роботи. Зверніться до викладача і він може надати вам відстрочку.
Как видно на фото, кінцевий термін сдачи 19 февраля, а сегодня 2.
Спробуйте ще раз. Внесені зміниу параметри.
Не можу використати 2 спробу, тому що навіть немає кнопки для редагування. Що робити?
Шановна Оксана Олександрівна,
Прошу допомогти з вирішенням проблеми, яка виникла при спробі використати 2 спробу- неможливо завантажити файл з виконаною роботою(відсутня необхідна кнопка для використання цієї опції).
Проблема виникла з предмету КС(Комп'ютерна схемотехніка) та АК (Архітектура комп'ютера) при здачі 3-ї лабороторної роботи.
Нижче прікріплений Prnt Scrn сторінки на якій виникла проблема.
Буду вдячна за допомогу у вирішенні цього питання.
З повагою
Розалія Постолатій
студентка групи КН-2-4
Аналогiчна проблема.
Помилка відредаговано. спробуйте сьогодні до кінця дня.
Кнопки редагування немає досі.
Спробуйте ще раз.
Пробуйте. має вже вдатись.
Вибачте, у дівчини якій ви допомогли все з'явилось, але в інших як не було кнопки редагування, так її і немає. Нам теж чекати, чи це треба всім сюди писати?
В мене теж нічого не з'явилось, хоч я і писала.
Дякую, моя проблема вирішена,я змогла повторно здати роботу, але ці кнопки не з'явилися у моїх одногрупників, і вони не мають змоги використати 2 спробу і здати завдання вчасно.
Прошу допомогти з вирішенням проблеми, яка виникла при спробі використати 2 спробу- неможливо завантажити файл з виконаною роботою(відсутня необхідна кнопка для використання цієї опції).
Проблема виникла з предмету КС(Комп'ютерна схемотехніка) та АК (Архітектура комп'ютера) при здачі 3-ї лабороторної роботи.
Буду вдячна за допомогу у вирішенні цього питання.
З повагою
Литвин Анна
студентка групи КН-2-5
Спробуйте надана. Спробуйте.
Буду вдячний за допомогу у вирішенні цього питання.
З повагою
Дмитро Горбатюк
студент групи КН-2-4
Вибачте, але нічого не змінилось, як не було кнопок редагування, так і немає
Спроюбуйте ще раз.
Дякую, з'явилась кнопка, відправив другу спробу, проблема ліквідована. Але у моїх одногрупників все ще немає можливості відіслати завдання.
До обыду ви можете скористатись другою спробою.
Чи не могли би ви додати кнопки редагування всьому потоку КН, 2 курс? Вони з'явились тільки у двох студентів.
ні вчора весь день, ні сьогодні не міг скористатись другою спробою, як і більшість із моєї групи КН-2-4
Порбуйте ще раз.