Опції зарахування
Сенсорний та фізико-хімічний аналіз харчових добавок та косметичних засобів
Мета дисципліни полягає в тому, щоб навчити студентів методології та основним прийомам науково обґрунтованого дегустаційного аналізу, враховуючи провідне місце органолептичних (сенсорних) показників в номенклатурі якісних ознак продовольчих товарів та косметичних засобів. Надати студентам базові знання про вплив різноманітних добавок на зміну смаку, кольору та запаху досліджуваних об’єктів в галузі харчових продуктів та косметичних засобів. Надати студентам основні поняття про фізико-хімічні методи аналізу харчових добавок та навчити пов'язати результати сенсорних досліджень з результатами інструментальних метолів аналізу.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.