Бокова панель
Сайти НУХТ
Головна
Електронний кабінет студента
Електронний кабінет викладача
Бібліотека НУХТ
Розклад занять
Уподобання
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Перейти до головного вмісту
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 3. Основи біохімії
На головну
Курси
ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
ННІХТ
181 Харчові технології
2 семестр 1 курсу
КД.ХХТ.М3.ОБ_ЗТІ_2с
Опції зарахування
Опції зарахування
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 3. Основи біохімії
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Продовжити
На головну
Календар