Опції зарахування

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Губеня ВЛюлька Олександр МиколайовичЛявинець Георгій Михайлович

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

Мета та завдання навчальної дисципліни  "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" є набуття студентами необхідних знань та навичок, пов’язаних з питаннями оснащення, експлуатації закладів готельно-ресторанного господарства сучасним технологічним устаткуванням для реалізації головної мети: максимально повного задоволення вимог споживачів кількістю і якістю своєї продукції, послуг при мінімально можливих витратах.

Основними завданнями вивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" є надання студентам комплексу необхідних знань та практичних навичок з класифікації, вибору, виконання інженерно-технічних розрахунків, розміщення, експлуатації, технічного обслуговування устаткування готельно-ресторанного господарства, впровадження нової техніки для ефективного переоснащення підприємства, механізації, автоматизації, інформатизації технологічних процесів з урахуванням вітчизняного та зарубіжного досвіду. Застосування отриманих знань на практиці буде сприяти прийняттю оптимальних рішень у питаннях вибору, застосування та удосконалення технологічного устаткування з метою отримання конкурентоздатних послуг.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.