Опції зарахування

Теоретичні основи структуроутворення і термооброблення кондитерських виробів
Камбулова Юлія Вікторівна

Теоретичні основи структуроутворення і термооброблення кондитерських виробів

Метою навчальної дисципліни «Теоретичні основи структуроутворення і термооброблення кондитерських виробів» є надання здобувачам цілісного уявлення про закономірності формування складних структур кондитерських виробів. Знання суті процесів, що відбуваються при структуроутворенні кондитерської продукції, у тому числі процесів, що відбуваються під впливом суттєвого підвищення температури або охолодження,  розуміння впливу на їх протікання численних факторів допоможуть побудувати власні наукові дослідження, пояснити отримані експериментальні результати, працювати над отриманням бажаної або регулюванням існуючої консистенції об’єкта досліджень.

Самореєстрація (Студент)